Onze stoffen zakken zijn al jaren populair bij een breed scala aan klanten. Wij zijn ondertussen bekend in landen als Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk, Nederland, Tsjechië, Polen... en in vele andere ! Door onze grote dynamiek zijn wij voortdurend nieuwe markten aan het veroveren en dat is een reden om best trots op te zijn. Hoe populairder ons merk in een bepaald land werd, des te groter was de noodzaak om de aanwezigheid lokaal te gaan onderstrepen.

Vandaar de behoefte om onze naam in verschillende talen te gaan omzetten."Organza zakjes' klinkt immers anders in het Pools en nog anders in het Engels.Mettertijd verschenen er echter steeds meer vertalingen van de oorspronkelijke naam van ons merk. Je verliest er op de duur je weg in, en we wilden toch vooral geassocieerd worden met onze zakjes... Daarom hebben we besloten om al deze acties te verenigen en de manier waarop ons merk communiceert te vereenvoudigen. We zochten naar een korte, originele naam, die meteen doet denken aan stoffen zakjes.

Zo hebben we gekozen voor Saketos. We willen in alle landen op dezelfde manier herkend worden. Wij werken voor U. Wij handelen volgens het idee dat ons elke dag leidt : Onze zakjes, Uw ideeën. Wij willen U inspireren en U de talloze mogelijkheden tonen om onze producten te gebruiken. Ieder van U heeft een ander idee voor het gebruik van onze producten en daar houden wij het meeste van in ons werk! De naamsverandering van Organza Zakjes (woreczki-organza.pl) naar Saketos is voor ons een echt doorbraak moment, dat onze klanten uit de hele wereld bij elkaar brengt. Saketos is een globale benadering van ons product en de wereldwijde herkenbaarheid van ons merk, dus niet alleen in Polen, Duitsland en Groot-Brittannië. We reiken ook veel verder dan Europa, o.a. naar de Verenigde Staten en Canada.

Verpak Uw ideeën in onze zakjes en overtuig er U van hoe eenvoudig dat wel is.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product