Als de grootste fabrikant van stoffen zakjes in Europa bieden wij u vele voordelen:

 • Laagste prijsgarantie voor gepersonaliseerde producten - wij maken voor u de beste aanbieding op de Europese markt!
 • Meer dan 8.000.000 zakjes in voorraad - kies uit meer dan 1.000 verschillende ontwerpen, maten en kleuren. Producten in bulkhoeveelheden uit voorraad leverbaar voor een betere cashflow!
 • gratis advies en ondersteuning bij elke stap van het bestelproces - persoonlijke klantmanager, hulp bij productkeuze, ondersteuning van een grafisch ontwerper,
 • snelle afhandeling van bestellingen - zelfs binnen 3 dagen na bevestiging van de gegevens (in overleg),
 • geen minimumhoeveelheid vereist voor gepersonaliseerde afdrukken - bestel precies zoveel als u nodig hebt!


Ons geschiedenis

Hoewel we het zelf moeilijk kunnen geloven, zijn we ons bedrijf in 2008 begonnen als een eenmansbedrijfje dat gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen maakte in een bescheiden studentenkamer.

Door goed naar onze klanten te luisteren en in te spelen op hun behoeften, introduceerden we al snel ook amandelzakjes om bruiloftsgasten te bedanken. Zo hebben we onze niche in de markt gevonden!


Saketos vandaag

Tegenwoordig zijn wij Europa's grootste fabrikant van bedrukte of onbedrukte stoffen zakjes. Wij bieden zowel groothandel als detailhandel in kant-en-klare verpakkingen en naaien gepersonaliseerde verpakkingen volledig op maat van de merken van onze klanten.

Saketos bestaat uit een energiek team! Wij staan open voor nieuwe technologieën en zijn niet bang voor uitdagingen, waardoor wij vandaag de dag een wereldmerk zijn. Door de ligging van ons bedrijf op het snijpunt van de grenzen van drie Europese landen kunnen wij onze genaaide zakjes in een oogwenk over de hele wereld verzenden.


Onze zakjes, uw ideeën

Saketos - Onze zakjes, uw ideeën" is een slogan die ons merkaanbod en onze filosofie perfect weergeeft. Saketos zakjes bieden mogelijkheden zonder grenzen. Ze worden door ons genaaid en zijn een combinatie van onze ervaring en uw creativiteit.

Wij helpen u uw ideeën op een ongewone manier te verpakken. Wij brengen uw bedrijfslogo, letters, afbeeldingen of zelfs een foto over op de verpakking van uw keuze.

Door de verscheidenheid aan ontwerpen van zakjes voldoen ze aan de eisen van elke branche. U kunt ze gebruiken voor het verpakken van geschenken, monsters, reclamegadgets en als originele productverpakking om op te vallen in de markt.


Samenwerking

Tot onze klantenkring behoren merken als:

Bent u geïnteresseerd in een langdurige samenwerking? Wij bieden individuele voorwaarden voor vaste klanten:

 • behandeling van periodieke bestellingen,
 • individuele kortingsdrempels,
 • facturen met uitgestelde betaling,
 • kortere verwerkingstijden,
 • toegewezen vaste klantmanager.

Als u geïnteresseerd bent of vragen hebt, LAAT HET ONS DAN WETEN


U kunt ons vertrouwen

Vanaf het begin is klanttevredenheid onze prioriteit geweest en de maatstaf voor de kwaliteit van ons werk.


Bij ons kunt u met vertrouwen kopen:

 • ervaar onze kwaliteit - wij bieden de mogelijkheid om stalen te bestellen, ook met personalisatie,
 • we hebben een recht van terugtrekking van 100 dagen ingesteld! Ja, 100 dagen! Veel meer dan andere winkels geven,
 • we behandelen klachten binnen 7 dagen; we zijn een bewezen merk - we krijgen positieve feedback van klanten voor wie we meer dan 100.000 gepersonaliseerde zakjes per maand produceren,
 • Authentieke referenties - kies een bewezen merk!


Authentieke beoordelingen - kies een bewezen merk

De kwaliteit van onze producten, diensten en het hoogste serviceniveau worden bevestigd door positieve aanbevelingen van klanten! Bekijk de beoordelingen, waarvan de echtheid wordt bevestigd door het internationale TrustMate -keurmerk!

Heeft u bedrukte zakjes nodig? Test ons voordat u koopt!

Wij nodigen u uit om onze diensten uit te proberen! U zult ons aanbod beter leren kennen en overtuigd raken van de kwaliteit van onze service. Gebruik de ontwerpwizard en zie hoe uw opdrukken er op de zakjes zullen uitzien. Bovendien kunt u uw aanvraag naar een consultant sturen en wij zullen een zakelijke offerte met een gratis visualisatie opstellen.

Ontvang een gratis visualisatie

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product