Organza zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 413 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 413 product(en) in deze categorie

Hier presenteren we jullie het standaard product van onze winkel: de organzazakjes. Deze genieten een niet aflatende populariteit op allerhande recepties. Ze vormen een klein, maar wezenlijk element van de decoratieve omlijsting van een feest. Op huwelijkrecepties bijvoorbeeld worden allerlei lekkernijen in organza zakjes opgeborgen. Een dergelijk geschenk is dan bedoeld als een symbolische bedanking van de gasten voor hun aanwezigheid op deze voor het bruidspaar uitzonderlijke gebeurtenis.

Wij bieden onze klanten organzazakjes aan in de meest uiteenlopende modellen: van de meest eenvoudige en kleinste tot de allergrootste, glad of met een decoratieve print erop, waaronder ook verschillende thematische motieven. De zakjes bekoren door hun kleur. Als jullie dus accessoires van dit type zoeken in een weinig gangbare tint, dan zou ons aanbod jullie niet mogen teleurstellen. Zo bieden we de meest klassieke kleuren aan zoals wit, rood en zwart maar ook goud- en zilverkleur en bovendien verschillende tinten paars, roze, groen, geel, bruin of blauw ( waaronder hemelsblauw, turkoois of indigo).De in onze winkel verkochte zakjes worden verpakt per 5, 10 of 25 stuks.

Wat is organza?

Organza is een dunne, fijne stofsoort die traditioneel van zijde wordt gemaakt. Organza wordt gekenmerkt door een grote transparantie en heeft veel uiteenlopende toepassingen, zoals geschenkzakjes, maar ook gordijnen en lakens of glimmende bruilofts- en avondjurken. Vandaag de dag wordt organza ook gemaakt van katoen en synthetische vezels, die goedkoper en duurzamer zijn dan hun natuurlijke voorgangers. Hiervoor wordt dan vooral polyester of nylon gebruikt.

De organza zakjes die wij aanbieden zijn ons paradepaardje. Zij onderscheiden zich door hun buitengewone fijnheid - zij werden immers gemaakt van zijdegaren en synthetische vezels. Hierdoor zijn deze zakjes semi-transparant, wat een enorm voordeel is. Ze zijn uiterst veelzijdig en zien er eigenlijk altijd goed uit.

Organiseer je een bruiloft of een doop en ben je op zoek naar een origineel bedankje voor de bruiloftsgasten? Kies dan voor onze zakjes van organza. Deze zijn perfect voor het inpakken van kleine geschenken, maar dienen even goed om snuisterijen in laden te bewaren. Je vindt deze delicate maar duurzame zakjes in een verscheidenheid van kleuren en maten. Het maken van een definitieve keuze kan dus een heuse uitdaging zijn, want alle kleuren zien er buitengewoon uit.

Indien je duurzame vochtabsorberende zakjes wilt bestellen, zal organza zeker aan al je verwachtingen voldoen. Het enige wat je hoeft te doen is silicagel, dat een absorberende werking heeft, in het zakje te doen.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product