Grote Zakken 55x75 cm

Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 4 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 4 product(en) in deze categorie
€ 2,19 1 st.
€ 2,19 1 st.
Organza zakje 55 x 75 cm - wit Grote Zakken 55x75 cm

Organza zakje 55 x 75 cm - wit

verpk
€ 6,39 1 st.
€ 6,39 1 st.
1 stuk Katoenen zak 55 x 75...

Katoenen zak 55 x 75 cm - natuurlijk

verpk
€ 3,39 1 st.
€ 3,39 1 st.
Zak à la linnen 55 x 75 cm - natuurlijke kleur Grote Zakken 55x75 cm

Zak à la linnen 55 x 75 cm - natuurlijke kleur

verpk
€ 4,29 1 st.
€ 4,29 1 st.
Jute zakje 55 x 75 cm - natuurlijke kleur Grote Zakken 55x75 cm

Jute zakje 55 x 75 cm - natuurlijke kleur

verpk

Grote tassen 55 x 75 cm

Bent u op zoek naar een tas ter vervanging van wegwerpboodschappennetjes? Of zoekt u een alternatief voor reisorganisatoren voor eenmalig gebruik? Ons assortiment is ontworpen met u en uw behoeften in gedachten. U vindt producten van goede kwaliteit, duurzaam en herbruikbaar. Ze helpen u uw afvalproductie te verminderen en besparen u geld - u hoeft niet opnieuw nieuwe artikelen te kopen.

Wat zijn de grote zakken van 55 x 75 cm?

De grote zakken van 55 x 75 cm zijn:

  • milieuvriendelijk - ze zijn herbruikbaar, dus na gebruik gewoon schoonmaken en opnieuw gebruiken. U hoeft ze niet weg te gooien en er nieuwe voor in de plaats te kopen;
  • verfijnd - we hebben ervoor gezorgd dat ze zowel esthetisch als praktisch zijn. Ze zijn gemaakt met behulp van een goed ontworpen productieproces, zoals blijkt uit het feit dat ze zijn voorzien van trekkoorden. Deze zorgen voor een decoratief element en beschermen tegelijkertijd de inhoud van de tas tegen morsen. Dankzij dit mechanisme hebt u voortdurend toegang tot de binnenkant van de tas, maar hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw spullen er aan de binnenkant uitvallen;
  • kosteneffectief - wij bieden gunstige prijzen die niet worden verhoogd door de marges van de fabrikanten;
  • repetitief - producten uit dezelfde categorie en van hetzelfde formaat zijn identiek;
  • veelzijdig - als u één tas koopt, kunt u die op veel verschillende manieren gebruiken.

Wij zijn groothandelaren en detailhandelaren in zakken, dus ons aanbod is gericht op zowel bedrijven en openbare instellingen als individuele klanten. Wilt u uw zakken laten personaliseren, neem dan contact met ons op. Wij bepalen de details van het ontwerp en brengen uw merklogo, bedrijfsnaam, erkenning of andere interessante motieven aan op de verpakking.

Waarvan worden de grote tassen van 55 x 75 cm gemaakt?

Voor de productie van de zakken gebruiken we:

  • linnen imitatiestof - het is duurzaam en esthetisch aantrekkelijk. Het past perfect in een boho- of rustieke sfeer. Het is gemaakt van een mengsel van katoen en synthetische vezels;
  • jute - deze natuurlijke en luchtige stof is bestand tegen vocht en zonlicht. Het is geschikt voor het bewaren van fruit en groenten;
  • organza - dit materiaal is gedeeltelijk transparant en geeft daardoor de inhoud bloot. De stijve stof kreukt niet en ziet er altijd elegant uit. Het is bestand tegen rafelen.

Welk materiaal u ook kiest, wij garanderen dat het duurzaam is. Vanwege het grote formaat van de tassen hebben we ervoor gezorgd dat de afzonderlijke onderdelen goed op elkaar aansluiten. Dit betekent dat u kleine en lichte voorwerpen in de tas kunt opbergen, maar ook veel zwaardere.

Waarvoor kan de grote zak van 55 x 75 cm worden gebruikt?

De grote zak van 55 x 75 cm kan winkelzakken vervangen. Hij is gemakkelijk te dragen en ziet er esthetisch uit, zodat hij bij uw styling past en toch weinig ruimte inneemt. U kunt er vers brood, groenten, fruit en andere boodschappen in kwijt. De beste keuze hiervoor is een jutezak. De jutezak is ook ideaal voor de voorraadkast. U kunt er voedsel in bewaren - het zal het beschermen tegen vocht en de versheid ervan verlengen.

De à la linnen zakken zien er geweldig uit als garderobe organizers en meer. Ze hebben gedempte kleuren, zodat ze er zelfs op een boekenkast of op de vloer goed uitzien. U kunt er speelgoed in opbergen, pantoffels in de gang en zelfs puzzels of legoblokken. U kunt ze ook gebruiken in uw kledingkast of reistas. Organza werkt het best voor cadeauverpakking, maar niet alleen. Hoe u het gebruikt, en elk ander buidelmateriaal, hangt af van uw behoeften en ideeën.

We raden u aan het assortiment te bekijken.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product