Zakjes met een oogje

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 3 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 3 product(en) in deze categorie
€ 8,39 10 st.
€ 0,84 1 st.
10 stuks Linnen zakjes 14 x...

Linnen zakjes 14 x 33 cm - natuurlijke kleur

verpk
€ 8,89 10 st.
€ 0,89 1 st.
10 stuks Jute zakjes 14 x...

Jute zakjes 14 x 33 cm - lichte natuurlijke kleur

verpk
€ 8,89 10 st.
€ 0,89 1 st.
10 stuks Jute zakjes 14 x...

Jute zakjes 14 x 33 cm - natuurlijke kleur

verpk

Deurkrukzakjes voor hotelgebruik zijn, naast het kaarthoesje, het meest praktische beeldelement van elk pension, hotel en ook hostel. Een speciaal gaatje in de hanger maakt het mogelijk het zakje vrij op een deurklink of knop te plaatsen.

Met eyeletzakjes die als deurhangers worden gebruikt, kunnen hotelpersoneel en gasten naadloos waardevolle informatie uitwisselen. Een dergelijk communicatiemiddeltje zorgt ervoor dat hotelgasten zich meer op hun gemak voelen en dat hun verblijf in het hotel of op een andere plaats verloopt volgens hun voorkeuren.

Vraag je je nu af waarom je papieren hanglabels moet vervangen door eyeletzakken? Dit product trekt de aandacht en zorgt ervoor dat je opvalt! Bovendien kan je ook foldertjes, promotiegadgets met het hotellogo erop of kleine geschenken voor de hotelgasten in de stoffen zakjes stoppen.

In de Saketos winkel kan je ook zakjes met een opdruk bestellen. In de meeste hotels zijn er twee basistypes kleerhangers beschikbaar voor de klanten: “Maak alstublieft de kamer schoon" en "Niet storen". Wij bieden ook aan om bestellingen uit te voeren met het logo dat door de klant wordt opgestuurd. Dit maakt het mogelijk om een origineel en persoonlijk product te creëren. Hotel tags kunnen aan één of beide zijden bedrukt worden. Een stoffen zakje met jouw bedrijfslogo erop geprint kan ook dienen als promotie- en reclameartikel. Je kunt er om het even welke inscriptie op aanbrengen, wat dit product echt veelzijdig maakt, en niet alleen in de hotelsector.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product