Grote Zakken 45x60 cm

Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 6 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 6 product(en) in deze categorie
€ 9,39 1 st.
€ 9,39 1 st.
Natuurlijke linnen zak 30 x 40 cm Zakjes met een snelle en gemakkelijke sluiting

Natuurlijke linnen zak 45 x 60 cm

verpk
€ 3,39 1 st.
€ 3,39 1 st.
1 stuk Katoenen zak 45 x 60...

Katoenen zak 45 x 60 cm - natuurlijk

verpk
€ 2,49 1 st.
€ 2,49 1 st.
Zak à la linnen 45 x 60 cm - natuurlijke kleur Grote Zakken 45x60 cm

Zak à la linnen 45 x 60 cm - natuurlijke kleur

verpk
€ 3,99 3 st.
€ 1,33 1 st.
Organza zakjes 45 x 60 cm - wit Grote Zakken 45x60 cm

Organza zakjes 45 x 60 cm - wit

verpk
€ 3,29 1 st.
€ 3,29 1 st.
Jute zakje 45 x 60 cm - lichte natuurlijke kleur Grote Zakken 45x60 cm

Jute zakje 45 x 60 cm - lichte natuurlijke kleur

verpk
€ 3,29 1 st.
€ 3,29 1 st.
Jute zakje 45 x 60 cm - natuurlijke kleur Grote Zakken 45x60 cm

Jute zakje 45 x 60 cm - natuurlijke kleur

verpk

Grote zakken 45 x 60 cm

Op zoek naar een echt grote zak om te gebruiken in uw voorraadkast of om een groot geschenk in te pakken? Bekijk ons assortiment. U vindt er stevige producten van hoge kwaliteit. In zo'n grote zak bewaart u immers geen kleine artikelen, maar wel artikelen met een aanzienlijk gewicht. Onze producten zijn esthetisch mooi, goed gemaakt en herbruikbaar, en we verkopen ze voor een goede prijs.

Waarvan worden de grote tassen van 45 x 60 cm gemaakt?

De grote tassen van 45 x 60 cm worden gemaakt van:

  • organza - deze stof is gedeeltelijk transparant, dus het materiaal laat zien wat er in de tas zit. Het materiaal is ook stijf, zodat het niet kreukt en er altijd elegant uitziet. Het wordt ook gekenmerkt door zijn hoge weerstand tegen uitrekken en kreuken. Ondanks het wassen of schoonmaken behouden de tassen hun oorspronkelijke structuur en kunnen ze herhaaldelijk en op verschillende manieren worden gebruikt. Door de specifieke ordening van de vezels ogen organza-zakken licht en subtiel, ondanks hun grote afmetingen;
  • à la linnen - het materiaal is gemaakt van een combinatie van katoen en synthetische vezels. Het lijkt op natuurlijk linnen, maar is veel goedkoper dan linnen. Het kreukt minder dan natuurlijke stof. Het is zeer duurzaam;
  • jute - het natuurlijke materiaal zorgt voor voldoende luchtcirculatie in de zak, zodat u er groenten en fruit, maar ook losse producten in kunt bewaren. Jute is bestand tegen vocht en zonlicht, zodat het niet rot of zijn structuur verliest ondanks het contact ermee.

De zakken worden gemaakt met materialen van betrouwbare leveranciers en een verfijnd productieproces. Dit garandeert dat ze aan uw verwachtingen inzake kwaliteit en duurzaamheid zullen voldoen. Ze zullen ook herhaalbaar zijn - als u een set producten met specifieke afmetingen koopt, zullen ze identiek zijn. Als tassenfabrikant bieden wij u ook de mogelijkheid om ze te personaliseren. Wij plaatsen de afbeeldingen van uw keuze op de producten: merklogo, bedrijfsnaam, eventuele datum of erkenning.

Waarvoor kunnen de grote zakken van 45 x 60 cm worden gebruikt?

De grote zak van 45 x 60 cm is in de eerste plaats een product dat de moeite waard is om in uw voorraadkast te hebben. Bewaart u aardappelen in plastic zakken? Koopt u wortelen die in plastic blijven? Onze zakken houden uw producten veilig, houden ze langer vers en voorkomen dat u het milieu vervuilt. Met onze producten kunt u naar elke winkel gaan en uw boodschappen erin doen. De zakken zijn niet zwaar, zodat ze het gewicht van het fruit of de groente die u koopt niet aanzienlijk verhogen.

U kunt de zakken ook gebruiken om grote en ongewoon gevormde geschenken in te pakken. Ze kunnen ook worden gebruikt als versiering, bijvoorbeeld voor onder de kerstboom met Kerstmis. U kunt er LED-lampjes omheen wikkelen en ze gebruiken als onderdeel van een fotoachtergrond - ze maken zeker indruk. Grote zakken worden ook gebruikt om geschenken voor personeel of studenten in te pakken. Ze geven een meerwaarde aan de ontvangen geschenken, omdat de ontvanger ze, eenmaal uitgepakt, kan hergebruiken voor bijvoorbeeld andere producten.

U bent welkom om te kopen.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product