Fluwelen zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 74 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 74 product(en) in deze categorie

We presenteren jullie een originele collectie exclusieve zakjes vervaardigd van velours. De stof die vaak pluche of fluweel wordt genoemd, voelt zacht aan en is heel sterk, wat ervoor zorgt dat onze zakjes van velours vele jaren meegaan. Velours is veel sterker dan andere, traditionele weefsels, waardoor deze stof beter bestand is tegen mechanische schade. Daarom is onze collectie kleurrijke zakjes van velours universeel en geschikt voor alles!

De zakjes van velours kunnen gebruikt worden als doosje of verpakking voor waardevolle voorwerpen zoals juwelen en kostbare sieraden. Men kan ze ook gebruiken als een fantastische verpakking voor een geschenk voor iemand van wie men houdt. De zakjes van velours verbergen uitstekend een verrassing omdat ze niet doorschijnend zijn en heel goed de erin opgeborgen gift beschermen.

Daarnaast kan men in onze zakjes voorwerpen van verscheidene formaten opbergen, want we hebben voor jullie gemak pakketten van klein, groot en middelmatig formaat ontwikkeld, zodat iedereen hier iets vindt in het formaat dat hij nodig heeft. We nodigen jullie uit aankopen te doen in onze internetwinkel. Aan klanten die grotere hoeveelheden kopen, bieden we aantrekkelijke kortingen!

Velours - wat is dat voor een stof?

Het is al eeuwenlang bekend en zelfs nu, nu het relatief goedkoop en overal verkrijgbaar is, is het nog steeds synoniem met luxe. Daar is niets eigenaardigs aan! De stof ziet er tenslotte heel geraffineerd uit.

Het materiaal velours onderscheidt zich door zijn fijne mesh. Het zijn de haartjes aan de buitenkant van de stof die dit materiaal zo zacht en aangenaam maken om aan te raken! Kenmerkend voor fluweel zijn de dicht op elkaar geweven, korte haartjes, die in verschillende richtingen gerangschikt het licht wonderlijk weerkaatsen.

Dit materiaal werkt intens in op de menselijke zintuigen en geeft het daarvan vervaardigde velourszakje een waarlijk koninklijk uitzicht!

In ons winkelaanbod vind je zakjes van velours in vele kleurvarianten, maar ook modellen met decoratieve prints en andere toepassingen. Wij herinneren je er graag aan dat je bij Saketos ook gepersonaliseerde velours zakjes met een eigen opdruk kunt bestellen!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product