Middelgrote Zakjes 16x22 cm

Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 1 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 1 product(en) in deze categorie
€ 2,39 10 st.
€ 0,24 1 st.
Organza zakjes 16 x 22 cm - wit Middelgrote Zakjes 16x22 cm

Organza zakjes 16 x 22 cm - wit

verpk

Middelgrote zakjes 16 x 22 cm

Wij bieden middelgrote zakjes van 16 x 22 cm, die wij gemaakt hebben van het modieuze materiaal organza. De zakjes zijn verkrijgbaar in een universele witte kleur, die perfect past bij elke inhoud. Onze suggesties zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook duurzaam en gaan zeer lang mee. Bekijk wat ze nog meer kenmerkt en waarom u ze in onze groothandel zou moeten kopen.

Wat zijn de kenmerken van de medium organza zakjes van 16 x 22 cm?

De medium zakjes van 16 x 22 cm zijn gemaakt van organza, een modieuze stof die al eeuwenlang wordt gebruikt om elegante jurken en decoraties te maken. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze stof? Hier zijn ze:

  • het is transparant - dit legt de inhoud van het zakje op een stijlvolle manier bloot;
  • het is stijf - dit zorgt ervoor dat het tasje niet kreukt, zelfs niet wanneer het gevouwen wordt;
  • het is modieus - dit feit vertaalt zich in de populariteit van accessoires die ervan zijn gemaakt;
  • duurzaam - dit maakt de tas bestand tegen uitrekken of beschadiging;
  • is gemakkelijk te reinigen - het volstaat het zakje te wassen met een mild wasmiddel op een lage temperatuur om vlekken te verwijderen;
  • heeft een fijne, speciaal gedraaide textuur - dit aspect zorgt ervoor dat het zakje mooi licht weerkaatst;
  • heeft kleine gaatjes - deze laten lucht door en zorgen voor voldoende luchtcirculatie in het zakje.

Het materiaal kreukt niet en verliest zijn kleur niet bij blootstelling aan zonlicht. Het ziet er altijd elegant uit en toont op indrukwekkende wijze de inhoud.

Wat is er speciaal aan de medium zak van 16 x 22 cm?

De medium zakjes van 16 x 22 cm zijn verkrijgbaar in een universele en neutrale witte kleur. Daardoor passen ze perfect bij andere kleuren. Ze worden ook gekenmerkt door hun vakmanschap met aandacht voor detail - we besteden zorg aan het materiaal dat bij de productie wordt gebruikt, evenals aan het hele proces. De zakjes hebben dubbelzijdige trekkoorden om te voorkomen dat de inhoud eruit loopt. U kunt de touwtjes ook gebruiken om een decoratieve strik te maken.

Elk medium zakje van 16 x 22 cm onderscheidt zich ook door zijn veelzijdige karakter. U kunt de zakjes gedurende lange tijd op veel verschillende manieren gebruiken. Dit betekent dat het gebruik ervan ecologisch is en u geld bespaart. Onze voorstellen worden ook gekenmerkt door een aantrekkelijke prijs, die wij als fabrikant van de aangeboden goederen aan onze klanten bieden.

Wat is het nut van de middelgrote zakken van 16 x 22 cm?

De middelgrote zakjes zijn ideaal voor het verpakken van grotere hoeveelheden snoep, koekjes of andere snacks. U kunt er ook een setje badballen, cosmetica of geurproducten in regelen. Alles zal er geweldig uitzien in de doorschijnende zakjes. Wat u erin stopt, hangt helemaal af van uw voorkeuren en de smaak van degene aan wie u het wilt geven.

U kunt met succes een cadeau inpakken voor goede vrienden, familie, collega's of uw wederhelft. Organza zakjes worden ook vaak gebruikt om geschenken voor gasten op bruiloften en andere feestelijke gelegenheden in te pakken. U kunt ze ook gebruiken als basis voor het maken van een woondecoratie, bijvoorbeeld van vakantiesouvenirs, of voor het scheiden van alledaagse voorwerpen zoals cosmetische pads, zeepjes, enz.

Koop gerust.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product