Gele zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 12 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 12 product(en) in deze categorie
€ 2,59 25 st.
€ 0,10 1 st.
Organza zakjes 8 x 10 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 8 x 10 cm - geel

verpk
€ 3,89 1 st.
€ 3,89 1 st.
Een velours zakje 26x35 cm met een opdruk - een kuikentje Pasen tassen

Een velours zakje 26x35 cm met een opdruk - een...

verpk
€ 9,79 10 st.
€ 0,98 1 st.
Velourszakken 13 x 18 cm met een opdruk - een kuikentje Fluwelen zakjes

Velourszakken 13 x 18 cm met een opdruk - een...

verpk
€ 2,49 25 st.
€ 0,10 1 st.
Organza zakjes 7 x 9 cm (SDB) - geel Gele zakjes

Organza zakjes 7 x 9 cm (SDB) - geel

verpk
€ 4,59 25 st.
€ 0,18 1 st.
Organza zakjes 13 x 18 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 13 x 18 cm - geel

verpk
€ 2,69 10 st.
€ 0,27 1 st.
Organza zakjes 18 x 24 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 18 x 24 cm - geel

verpk
€ 3,99 25 st.
€ 0,16 1 st.
Organza zakjes 12 x 15 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 12 x 15 cm - geel

verpk
€ 2,19 10 st.
€ 0,22 1 st.
Organza zakjes 15 x 20 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 15 x 20 cm - geel

verpk
€ 3,29 25 st.
€ 0,13 1 st.
Organza zakjes 10 x 13 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 10 x 13 cm - geel

verpk
€ 3,69 25 st.
€ 0,15 1 st.
Organza zakjes 11 x 14 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 11 x 14 cm - geel

verpk
€ 2,59 25 st.
€ 0,10 1 st.
Organza zakjes 7 x 9 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 7 x 9 cm - geel

verpk
€ 2,99 25 st.
€ 0,12 1 st.
Organza zakjes 9 x 12 cm - geel Gele zakjes

Organza zakjes 9 x 12 cm - geel

verpk

Hoe pak je cadeautjes in voor Pasen? Grijp naar de gele zakjes!

Op zoek naar een leuke verpakking voor je cadeautjes voor de paashaas? Gele zakjes van velours of organza bieden uitkomst. De ontvanger kan ze later gebruiken om sieraden, cosmetica, beeldjes en andere snuisterijen in te bewaren.

Als u uw geliefde een handgemaakt sieraad wilt geven, zorg dan voor de unieke setting ervan. De gele transparante zakjes zullen het geschenk benadrukken en tegelijkertijd beschermen tegen vuil en krassen. De energieke kleur trekt de aandacht en roept positieve gevoelens op. Wij bieden stijlvolle organza zakjes, die bedrukt kunnen worden met een opdruk naar keuze. Zo kunt u uw geliefde laten zien dat u hem of haar waardeert.

Gele zakjes - de perfecte decoratie voor Pasen

In onze winkel vindt u zowel effen gele zakjes als zakjes die schattig bedrukt zijn met een kuiken. De zakjes zijn perfect als cadeauverpakking of als paastafelversiering. U kunt ze ook gebruiken als bestekhoesjes om snel orde op tafel te brengen.

Op zoek naar paasdecoratie-ideeën om een feestelijke sfeer te creëren en uw gasten te plezieren? U kunt klassieke paaseieren maken en ze in stijlvolle gele zakjes stoppen. Als u weinig tijd hebt, kunt u de eieren gewoon verven met natuurlijke of kunstmatige kleurstoffen en ze vervolgens versieren met stiften of bedekken met papieren servetten. Hoe bewaart u uw paasversiering? Bewaar ze in gele zakjes, die de inhoud beschermen tegen vuil, vocht en krassen. De zakjes nemen niet veel ruimte in beslag, dus je kunt ze gemakkelijk opbergen in een kast of lade.

Stoffen zakjes met logo - creëer een positief bedrijfsimago

In chique zakjes maken zelfs kleine geschenken een grote indruk op werknemers en klanten. Geen wonder dat steeds meer bedrijven kiezen voor dergelijke kleine gadgets. Benieuwd waar u uw wensen op de zakjes kwijt kunt? Het is een goed idee om ze op de zijkant te drukken, of anders op de achterkant van het zakje.

Benieuwd hoe u uw werknemers en klanten kunt laten zien dat u hen waardeert? Geef ze kleine cadeautjes voor Pasen, die kunt u verpakken in leuke gele zakjes. De zakjes zijn herbruikbaar, dus aantrekkelijk voor wie minder afval wil. Bent u op zoek naar originele verpakkingen voor uw relatiegeschenken? In de Saketos-shop vindt u zakjes in verschillende formaten om pralines, kantooraccessoires, koffie, kerstversiering of een fles rode wijn in te verpakken.

Creatieve manieren om de zakjes te gebruiken

Zakjesvan velours hebben een touwtje, zodat we ze met één ruk kunnen sluiten. Je kunt er zelfs korte groeten en de naam van de ontvanger op zetten, zodat ze met succes wenskaarten kunnen vervangen. Benieuwd hoe u uw tuin kunt versieren voor Pasen? Je kunt paaseieren kopen of ze zelf maken en ze vervolgens bewaren in gele zakjes. Hang de zakjes aan de bomen in je achtertuin, maak foto's en deel ze op sociale media. Je zult zien dat zo'n originele decoratie indruk zal maken op je familie en vrienden.

Gele stoffen zakjes zijn een geweldig alternatief voor traditionele papieren zakjes, ontvangers van cadeaus kunnen ze later gebruiken om sieraden, natuurcadeaus, geurballen, gedroogd fruit of andere snuisterijen in te bewaren. Als u een paaseierenjacht organiseert, bestel dan gele zakjes met een afbeelding van een kuiken of een konijntje. U kunt ze later gebruiken om uw paastafel te versieren. De zakjes zullen goed werken als een ongewone decoratie voor een vaas met narcissen of tulpen. Bent u een liefhebber van zoetigheid, vul ze dan met chocolade paaseitjes.

Als u graag adventskalenders maakt, denk dan eens aan een vastenversie. Bestel gele zakjes (40 stuks) en verstop er kleine cadeautjes in. Dit zal het wachten op Pasen aangenamer maken. Om van de zakjes een krans te maken, hebt u jutetouw en een wasknijper nodig. In ons assortiment vindt u een setje lekkers dat u deze taak veel gemakkelijker zal maken.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product