Satijnen zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 63 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 63 product(en) in deze categorie

De elegante satijnen zakjes zijn een perfect idee voor het glamoureus verpakken van cosmetica, luxeparfums, kleine juwelen of een klein huwelijkscadeau. In het aanbod van ons bedrijf kan men vele modellen satijnen zakjes met klassieke vormen en zeer preciese afwerking vinden. We bieden de satijnen zakjes in vele kleuren en maten aan. Een belangrijk voordeel van ons aanbod zijn de preciese uitvoering, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid het product te personaliseren: het uitvoeren van reclame-/gelegenheidsbedrukkingen op het oppervlak van de zakjes of het creëren van een groter aantal zakjes in een aangepast formaat of vorm. We staan open voor de behoeften van onze klanten, het volstaat naar ons te bellen of te schrijven.

Op dit ogenblik vind je in ons aanbod elegante satijnen zakjes in wit, zwart en bordeaux. De satijnen zakjes worden verkocht in verpakkingen van 25 stuks – voor de kleinere maten en 10 stuks – voor de grotere maten. Als je een groter lot van zakjes wenst te kopen, volstaat het een veelvoud van één verpakking te bestellen.

Satijn is een edele stof en zeer aangenaam om aan te raken - het onderscheidt zich door een intrigerend gevoel van koelte en een subtiele, elegante glans. Zakjes van dit materiaal zien er zeer chic uit en hebben ook verrassend veel toepassingsmogelijkheden.

Satijnen zakjes zijn absoluut de moeite waard als een verpakking voor exclusieve producten zoals juwelen, cosmetica, geurkaarsen en andere diverse kunstnijverheidsartikelen.

Satijnen zakjes zijn ook een degelijk alternatief voor de traditionele geschenkzasjes. Een perfecte oplossing voor wie zich afvraagt hoe een parfum te verpakken als geschenk voor een geliefde.

Deze elegante stof maakt deze zakjes ook perfect voor bijzonder belangrijke gelegenheden zoals bruiloften of een jubileum / verjaardag.

Uiteraard hoef je niet te wachten op de grote evenementen - je kan je tenslotte ook overgeven aan een beetje alledaagse luxe! Gebruik velours zakjes om bijvoorbeeld juwelen in een kist of linnengoed in een ladekast te bewaren.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product