Jute zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 146 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 146 product(en) in deze categorie

De kleurrijke jute zakjes zijn een originele manier om vele voorwerpen waaronder cosmetica en parfums alsook voedingswaren i.e. koffie, graanproducten, noten, rijst, en vele andere dingen in te pakken en op te bergen. Als je sterke zakjes voor het inpakken van kleine producten of voorwerpen zoekt, dan zijn de jute zakjes de beste keuze. Jute is een stof die gekenmerkt wordt door superieure sterkte en duurzaamheid. De jute zakjes bieden daarom uitstekende bescherming aan de erin opgebrogen producten of voorwerpen.

In het aanbod van onze winkel vind je vele modellen van dergelijke zakjes, in een brede waaier van maten en kleuren. Aan klanten die geïnteresseerd zijn in groothandelsaankoop bieden we de mogelijkheid het product te personaliseren. We kunnen zakjes van jute vervaardigen in de door de klant gewenste maat, met gelegenheids- of reclamebedrukking. We nodigen je ook uit om onze andere producten, waaronder onze organzazakjes, satijnen zakjes of metaalachtige zakjes, te bekijken.

Op zoek naar originele verpakkingen voor uw producten? Kies dan voor onze jute zakjes, die worden gekenmerkt door een uitstekende duurzaamheid en sterkte. Wij maken ze van synthetische jute. De structuur van onze zakjes doet denken aan een stevig jute touw. Een bedrukte jutezak zal je bedrijf zeker onderscheiden van de concurrentie.

Wij bieden een ruime keuze aan jute zakjes. Je vindt bij ons een breed assortiment aan kleuren en maten. Wij streven ernaar om zowel groothandels- als detailhandelsbestellingen te ontvangen.

Dankzij het feit dat onze zakjes bestand zijn tegen rotten of bederf, kun je ze in bijna alle omstandigheden gebruiken. Bewaar er natuurlijke producten in of mogelijke decoraties - van bloemblaadjes tot voedingsmiddelen.

Of zoek je nog iets anders? Adventskalenders gemaakt van jute zakken zijn de hit van het seizoen! Met hun hulp versier je je huis voor de feestdagen, en het aftellen naar Kerstmis zelf zal vol bijzondere verrassingen zijn.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product