Jute zakjes

De kleurrijke jute zakjes zijn een originele manier om vele voorwerpen waaronder cosmetica en parfums alsook voedingswaren i.e. koffie, graanproducten, noten, rijst, en vele andere dingen in te pakken en op te bergen. Als je sterke zakjes voor het inpakken van kleine producten of voorwerpen zoekt, dan zijn de jute zakjes de beste keuze. Jute is een stof die gekenmerkt wordt door superieure sterkte en duurzaamheid. De jute zakjes bieden daarom uitstekende bescherming aan de erin opgebrogen producten of voorwerpen.

In het aanbod van onze winkel vind je vele modellen van dergelijke zakjes, in een brede waaier van maten en kleuren. Aan klanten die geïnteresseerd zijn in groothandelsaankoop bieden we de mogelijkheid het product te personaliseren. We kunnen zakjes van jute vervaardigen in de door de klant gewenste maat, met gelegenheids- of reclamebedrukking. We nodigen je ook uit om onze andere producten, waaronder onze organzazakjes, satijnen zakjes of metaalachtige zakjes, te bekijken.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Aanvaarden Meer informatie Afwijzen