Jeans zakjes

Kleine, middelgrote en grote zakjes vervaardigd uit jeans, in veel landen ook denim genoemd. Deze stof is over de hele wereld bekend en al vanaf de westerntijden populair! Jeans is een van de meest populaire stoffen in de kledingindustrie vanwege de esthetische kwaliteiten en duurzaamheid ervan.

De jeanszakjes zijn een fantastisch alternatief voor andere sachets en decoratieve zakken vervaardigd van bijv. organza, satijn of linnen. Ze zien er heel aantrekkelijk uit en zijn buitengewoon goed bestand tegen mechanische schade. Daarom kan men er allerhande persoonlijke artikelen zoals juwelen, elektronica en zelfs spaargeld in opbergen. Verkrijgbaar in de kleur en textuur van klassieke jeans zijn ze geschikt om gewassen en zelfs gestreken te worden! Deze zakjes zijn vervaardigd uit echte en originele jeans!

De zakjes vervaardigd uit jeans zijn een heel mooie en interessante decoratie van woningen en kledingwinkels. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal formaten, wat ze universeel maakt. Je kan er een klein geschenk in doen voor iemand van wie je houdt of een grote fles wijn in een speciaal hiervoor ontworpen zakje met afmetingen 16 x 37 cm. We bevelen de jeanszakjes warm aan alle fans van jeans aan.
X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Aanvaarden Meer informatie Afwijzen