Organza is een snelle en goedkope manier om druiven te beschermen


ochrona_winogron_woreczki_organza.jpgOrganzazakjes zijn een goedkope manier om druiven te beschermen. 

Veel eigenaars van wijngaarden en plantages hebben bij het telen van druiven een hardnekkig probleem met insecten en vogels. In ons aanbod hebben we een schitterende remedie voor deze gruwel! Met weinig werk en heel lage kosten kunnen jullie zorgdragen voor de veiligheid van jullie waardevolle gewassen! De oplossing zijn onze dunne en sterke organzazakjes! Dit is een fantastische manier om het fruit te beschermen tijdens het rijpen ervan.


Voor alle telers zijn gelijk welke verliezen ongewenst, daarom bevelen we deze heel eenvoudige en snelle manier aan om de druiven te beschermen tegen externe factoren zoals: vogels, insecten, overmatige regenval.

Organza is een heel dunne en transparante stof die perfect luchtdoorlatend is, waardoor het fruit veilig is, maar tegelijkertijd goed zuurstof ontvangt. De witte zakjes absorberen geen licht waardoor ze de ontwikkeling van het fruit niet belemmeren. De dichtheid van de stof zelf zorgt er echter voor dat de vruchten zelfs voor de kleinste insecten ontoegankelijk zijn!
 

Ochrona-gronek-woreczk%C3%B3w-gif.gifNaast de standaardmethoden zoals het besproeien van het fruit en het aanbrengen van vogelverschrikkers raden we aan de niet dure organzazakjes te gebruiken. Deze zijn echt effectief!

Een absoluut voordeel van de van lichte organza gemaakte zakjes is het feit dat ze de takjes niet extra belasten en dat ze luchtig zijn, waardoor de vruchten gezond kunnen groeien, zon hebben en niet rotten.

De zakjes zijn praktisch en gemakkelijk te gebruiken! Het duurt echt maar enkele seconden om de druiven extra en effectieve bescherming te bieden! Daarom wordt deze methode steeds populairder bij boeren en telers overal ter wereld! Men hoeft maar een zakje op het fruit aan te brengen en het lint strak te trekken!
 

  
 

Effectieve bescherming tegen insecten!

We zijn ons ervan bewust dat er veel varianten en soorten druiven zijn. Vergelijkbaar met de formaten van de fruittrossen zelf, die klein, middelgroot of groot kunnen zijn. Daarom stellen we een reeks verschillende formaten voor die afgestemd zijn op de behoeften van alle klanten!

Het meest populair zijn de organzazakjes met afmetingen 22x30cm26x35cm en 30x40cm maar in ons rijke aanbod hebben we er ook die groter en kleiner zijn! Daarom vinden we zonder probleem iets wat geschikt is voor elke teler van deze prachtige vruchten!
 
Bekijk ons volledig aanbod van organzazakjes!

Het is vermeldenswaard dat onze organzazakjes heel universeel zijn en eveneens kunnen worden gebruikt om ander fruit te beschermen. Op deze manier kan men kruisbessen, perziken, peren en soortgelijk fruit beschermen.
 

Test deze methode vandaag nog uit!

Als jullie de effectiviteit van onze innovatieve methode om ongedierte te bestrijden, willen testen, neem dan contact met ons op. We hebben gratis proefpakketten voorbereid voor iedereen die serieus geïnteresseerd is. Zo kunnen jullie zelf zien dat deze manier om druiven te beschermen, echt werkt!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product