Alle producten

Price: - CM
Geselecteerd: - cm
Verwijder
Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte *
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte *
Geselecteerd:
Verwijder
* Tolerantie van formaten
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 867 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 867 product(en) in deze categorie
In onze groothandelswinkel bieden we een heel groot assortiment van stoffen tasjes gemaakt van interessante en aantrekkelijke weefsels. We hebben een breed scala aan beschikbare kleuren en formaten. Afhankelijk van de behoeften en gelegenheid kunnen jullie iets ideaals kiezen voor jezelf of de persoon aan wie je gehecht bent, ongeacht de grootte van de inhoud. We hebben stoffen voor elke gelegenheid!

We bieden jullie de keuze uit: Zakjes vervaardigd van organza: organza is een ongelooflijk universele stof die geschikt is voor elke gelegenheid. Organza is delicaat en halfdoorschijnend waardoor de inhoud van het tasje zichtbaar is. Deze stof wordt bijna overal gebruikt. Organzabuideltjes worden vaak gebruikt als verpakking voor kleine geschenken voor de gasten op huwelijksfeesten en andere verheven evenementen, zoals verjaardagen, jubilea, communies etc.

Zakjes vervaardigd van jute: dit is een kleurrijk alternatief voor het verpakken van verschillende dingen zoals cosmetica, juwelen en andere persoonlijke voorwerpen die we een speciale bewaarplaats willen geven. Er zijn veel interessante formaten en kleuren beschikbaar. Jute is een sterke stof die vele jaren mee zal gaan.

Zakjes vervaardigd van satijn: zijn een uitstekende manier om een exclusief cadeau voor een trouw of andere gelegenheid te verpakken. Je kan er bijv. een juweel of een of ander duur schoonheidsproduct in doen voor een persoon van wie je houdt. Zakjes van satijn hebben een mooie glans waardoor ze er heel aantrekkelijk uitzien.

Zakjes vervaardigd van linnen: deze tasjes zijn bijzonder aantrekkelijk en sterk en zijn geschikt voor het bewaren van voedingswaren. Doordat ze het uitdrogingsproces op natuurlijke wijze vertragen, zijn ze perfect geschikt voor het inpakken van kruiden, specerijen en zelfs gedroogde paddenstoelen.

Zakjes vervaardigd van metaalachtige stof: zijn een interessante en glanzende verpakking voor relatiegeschenken. Deze buidels zijn verkrijgbaar in goud- en zilverkleur. Ze zijn een goed idee om een bedrijfsgadget of verrassing in te verpakken.
X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product